Voorgerechten
Beschrijving
Ingredients
Wisselend
Beschrijving
Een tapasschaal met Spaanse kroketas, gamba’s in knoookolie, een Brioche broodje gevuld met pulled beef, ingelegde sjalotten en truelmayonaise, een torentje van geroosterde aardappel, Spaanse rijstworst, gekarameliseerde uien en geitenkaas, een lolly van huisgmaakte foie gras, met een membrillo korst, besprenkeld met pistache kruim (vanaf 2 personen)
Ingredients
Een tapasschaal met Spaanse kroketas, gamba’s in knoookolie, een Brioche broodje gevuld met pulled beef, ingelegde sjalotten en truelmayonaise, een torentje van geroosterde aardappel, Spaanse rijstworst, gekarameliseerde uien en geitenkaas, een lolly van huisgmaakte foie gras, met een membrillo korst, besprenkeld met pistache kruim (vanaf 2 personen)
Beschrijving
Huisgemaakte carpaccio van zalm á la Zorro (Mojama, ingelegde sjalotten, kappertjes, radijs en geitenkaasbolletjes)
Ingredients
Huisgemaakte carpaccio van zalm á la Zorro (Mojama, ingelegde sjalotten, kappertjes, radijs en geitenkaasbolletjes)
Beschrijving
Plank Serranoham, geserveerd met tomaca, olijfolie en broodjes.
Ingredients
Plank Serranoham, geserveerd met tomaca, olijfolie en broodjes.
Beschrijving
Huisgemarineerde rundercarpaccio met rucola, pijnboompitten met een dressing van Balsamico en mango, afgemaakt met twee verschillende Spaanse kazen (jong en oud)
Ingredients
Huisgemarineerde rundercarpaccio met rucola, pijnboompitten met een dressing van Balsamico en mango, afgemaakt met twee verschillende Spaanse kazen (jong en oud)
Beschrijving
Verse en huisgemarineerde inktvisringen op een bedje van frisse salade geserveerd met alioli
Ingredients
Verse en huisgemarineerde inktvisringen op een bedje van frisse salade geserveerd met alioli
Beschrijving
Een trio van verschillende Spaanse kroketas van spinazie, gambas en Serranoham geserveerd met verse salade en alioli
Ingredients
Een trio van verschillende Spaanse kroketas van spinazie, gambas en Serranoham geserveerd met verse salade en alioli
Beschrijving
Haasbiefstukreepjes gebakken in knoflook en lenteuitjes, geserveerd met stokbrood
Ingredients
Haasbiefstukreepjes gebakken in knoflook en lenteuitjes, geserveerd met stokbrood
Beschrijving
In olie gebakken garnalen met knoflook, geserveerd met stokbrood
Ingredients
In olie gebakken garnalen met knoflook, geserveerd met stokbrood
Beschrijving
Het masker van Zorro! Geniet van een culinaire ervaring! Een plank voor minimaal 4 personen met de favoriete voorgerechten van onze gasten!
Ingredients
Het masker van Zorro! Geniet van een culinaire ervaring! Een plank voor minimaal 4 personen met de favoriete voorgerechten van onze gasten!
Hoofdgerechten
(alle vleesgerechten)
Beschrijving
Ribeye van een kilo, van de grill getrancheerd op een plank, (leuk om te delen!)
Ingredients
Ribeye van een kilo, van de grill getrancheerd op een plank, (leuk om te delen!)
Beschrijving
Shortrib van het rund, langzaam gegaard (72 uur op een lage temperatuur) afgemaakt met een sherrylak
Ingredients
Shortrib van het rund, langzaam gegaard (72 uur op een lage temperatuur) afgemaakt met een sherrylak
Beschrijving
Ossenhaas van de grill
Ingredients
Ossenhaas van de grill
Beschrijving
Longhaas van het Spaanse Rubia rund met een romige champignonsaus
Ingredients
Longhaas van het Spaanse Rubia rund met een romige champignonsaus
Beschrijving
Drie Diamanthaasjes van de grill met lenteuitjes en zoete Spaanse wijnsaus met gamba’s en oesterzwammen
Ingredients
Drie Diamanthaasjes van de grill met lenteuitjes en zoete Spaanse wijnsaus met gamba’s en oesterzwammen
Beschrijving
Runderlever met gekarameliseerde uien en spek
Ingredients
Runderlever met gekarameliseerde uien en spek
Beschrijving
Gegrilde rib eye (+- 450 gram)
Ingredients
Gegrilde rib eye (+- 450 gram)
Beschrijving
Varkenshaas gevuld met vijgenchutney, gegratineerd met geitenkaas
Ingredients
Varkenshaas gevuld met vijgenchutney, gegratineerd met geitenkaas
Beschrijving
Spareribs van de grill in huisgemaakte marinade (+- 600 gram)
Ingredients
Spareribs van de grill in huisgemaakte marinade (+- 600 gram)
Beschrijving
Mixed grill van spareribs, gegrilde kippendij, Iberische varkenslende en een biefstukje
Ingredients
Mixed grill van spareribs, gegrilde kippendij, Iberische varkenslende en een biefstukje
Beschrijving
Lamsbout uit de oven, geserveerd op een bedje gegrilde groenten, gekarameliseerde appel, overgoten met eigen jus
Ingredients
Lamsbout uit de oven, geserveerd op een bedje gegrilde groenten, gekarameliseerde appel, overgoten met eigen jus
Beschrijving
Iberische Schouderlende met een saute van oesterzwam, champignons en knoflook
Ingredients
Iberische Schouderlende met een saute van oesterzwam, champignons en knoflook
Hoofdgerechten
(alle gevleugelde-, vis – en vegatarische gerechten)
Beschrijving
Geconfijte eendenbout met een vijgenjus en geroosterde aardappel
Ingredients
Geconfijte eendenbout met een vijgenjus en geroosterde aardappel
Beschrijving
Malse kippendijtjes op een hunebed van groentecurry met een dekentje van Ajo Blanco
Ingredients
Malse kippendijtjes op een hunebed van groentecurry met een dekentje van Ajo Blanco
Beschrijving
Vistrio, gamba’s ‘en papilotte’ bereid, geserveerd in een gietijzeren pannetje met kreeftenjus)
Ingredients
Vistrio, gamba’s ‘en papilotte’ bereid, geserveerd in een gietijzeren pannetje met kreeftenjus)
Beschrijving
Gevulde Courgette met een curry van groenten en gegratineerd met een Burrata
Ingredients
Gevulde Courgette met een curry van groenten en gegratineerd met een Burrata
Beschrijving
Huisgemaakte groentenburger, geserveerd met ratatouille, uien compôte, gegratineerd met Burrata.
Ingredients
Huisgemaakte groentenburger, geserveerd met ratatouille, uien compôte, gegratineerd met Burrata.
Hoofdgerechten
(rijstgerechten)
LET OP: Onderstaande gerechten kunnen alleen op afspraak voor u bereid worden!
Beschrijving
Paella met groenten
Ingredients
Paella met groenten
Beschrijving
Paella met vlees
Ingredients
Paella met vlees
Beschrijving
Paella met vlees en vis
Ingredients
Paella met vlees en vis
Me gustas mucho! Menu Tapas
(Tapas menu)
(vanaf minimaal 2 personen)
€ 33.50 per persoon
Entrantes – Voorgerecht
Beschrijving
Ingredients
Onze huisgemaakte spinazie kroketas
Beschrijving
Gamba's in knoflookolie
Ingredients
Gamba's in knoflookolie
Beschrijving
Brioche broodje gevuld met pulled beef,ingelegde sjalotten en truffelmayonaise
Ingredients
Brioche broodje gevuld met pulled beef,ingelegde sjalotten en truffelmayonaise
Beschrijving
torentje van geroosterde aardappel, Spaanse rijstworst, gekarameliseerde uien en geitenkaas
Ingredients
torentje van geroosterde aardappel, Spaanse rijstworst, gekarameliseerde uien en geitenkaas
Beschrijving
lolly van huisgmaakte foie gras, met een membrillo korst, besprenkeld met pistache kruim
Ingredients
lolly van huisgmaakte foie gras, met een membrillo korst, besprenkeld met pistache kruim
Segundos – Hoofdgerecht
(Wordt geserveerd met bijgerechten en sausjes)
Beschrijving
Iberische varkenslende van de grill
Ingredients
Iberische varkenslende van de grill
Beschrijving
Rolletje van tongfilet en zalm in kreeftenjus
Ingredients
Rolletje van tongfilet en zalm in kreeftenjus
Beschrijving
Huisgemaakte varkenswang in eigen jus
Ingredients
Huisgemaakte varkenswang in eigen jus
Beschrijving
Malse kippendijtjes onder een dekentje van Ajo Blanco
Ingredients
Malse kippendijtjes onder een dekentje van Ajo Blanco
Beschrijving
Spaanse diamanthaasbiefstuk van de grill
Ingredients
Spaanse diamanthaasbiefstuk van de grill
Salsas – Sauzen
Beschrijving
Spaanse desertwijnsaus(warm)
Ingredients
Spaanse desertwijnsaus(warm)
Beschrijving
Spaanse blauwe kaassaus(warm)
Ingredients
Spaanse blauwe kaassaus(warm)
Beschrijving
Pepersaus(warm)
Ingredients
Pepersaus(warm)
Beschrijving
Pikante rode saus
Ingredients
Pikante rode saus
Beschrijving
Knoflooksaus
Ingredients
Knoflooksaus
Beschrijving
Mayonaise
Ingredients
Mayonaise
Beschrijving
Ketchup
Ingredients
Ketchup
Beschrijving
Curry
Ingredients
Curry
Guarniciones – Bijgerechten
Beschrijving
Spaanse mixed salade
Ingredients
Spaanse mixed salade
Beschrijving
Subtiel gekruide frietjes
Ingredients
Subtiel gekruide frietjes
Beschrijving
Gebakken aardappeltjes
Ingredients
Gebakken aardappeltjes
Beschrijving
Gepofte aardappel met alioli en reepjes Serranoham
Ingredients
Gepofte aardappel met alioli en reepjes Serranoham
Beschrijving
Gebakken aardappeltjes met alioli en een pikante bravasaus
Ingredients
Gebakken aardappeltjes met alioli en een pikante bravasaus
Beschrijving
Seizoensgroenten van de grill
Ingredients
Seizoensgroenten van de grill
Beschrijving
Spaanse dessertwijnsaus met oesterzwammen en gambas
Ingredients
Spaanse dessertwijnsaus met oesterzwammen en gambas
Beschrijving
Huisgemaakte champignonroomsaus
Ingredients
Huisgemaakte champignonroomsaus
Zorritos
Kindergerechten
Beschrijving
Spareribs
Ingredients
Spareribs
Beschrijving
Frikadel
Ingredients
Frikadel
Beschrijving
Kroket
Ingredients
Kroket
Beschrijving
Kipfilet schnitzel
Ingredients
Kipfilet schnitzel
Beschrijving
Kaassoufle
Ingredients
Kaassoufle
Beschrijving
Kipnuggets
Ingredients
Kipnuggets
Beschrijving
Pannekoek
Ingredients
Pannekoek
Beschrijving
Kinderbiefstukjes
Ingredients
Kinderbiefstukjes
Postres
Nagerechten
Beschrijving
Coupe van vers fruit met vanilleijs besprenkeld met liqor 43
Ingredients
Coupe van vers fruit met vanilleijs besprenkeld met liqor 43
Beschrijving
XXL-schaal met verschillende soorten ijs, brownie, fruit, overgoten met drie soorten saus en slagroom
Ingredients
XXL-schaal met verschillende soorten ijs, brownie, fruit, overgoten met drie soorten saus en slagroom
Beschrijving
Nougat bavaroise met mokka ijs en slagroom
Ingredients
Nougat bavaroise met mokka ijs en slagroom
Beschrijving
Huisgemaakte brownie met vanilleijs en slagroom
Ingredients
Huisgemaakte brownie met vanilleijs en slagroom
Beschrijving
Karakteristiek nagerecht uit de Spaanse regio Catalonië geserveerd met een bolletje vanilleijs
Ingredients
Karakteristiek nagerecht uit de Spaanse regio Catalonië geserveerd met een bolletje vanilleijs
Beschrijving
Kinderijsje met verrassing
Ingredients
Kinderijsje met verrassing
Beschrijving
Proeverij van diverse soorten lekkernijen en ijs (Minimaal 2 personen)
Ingredients
Proeverij van diverse soorten lekkernijen en ijs (Minimaal 2 personen)
ONZE MENUKAART
Voorgerechten
Beschrijving
Ingredients
Wisselend
Entrantes frios – Koude voorgerechten
Beschrijving
Een tapasschaal met Spaanse kroketas, gamba’s in knoookolie, een Brioche broodje gevuld met pulled beef, ingelegde sjalotten en truelmayonaise, een torentje van geroosterde aardappel, Spaanse rijstworst, gekarameliseerde uien en geitenkaas, een lolly van huisgmaakte foie gras, met een membrillo korst, besprenkeld met pistache kruim (vanaf 2 personen)
Ingredients
Een tapasschaal met Spaanse kroketas, gamba’s in knoookolie, een Brioche broodje gevuld met pulled beef, ingelegde sjalotten en truelmayonaise, een torentje van geroosterde aardappel, Spaanse rijstworst, gekarameliseerde uien en geitenkaas, een lolly van huisgmaakte foie gras, met een membrillo korst, besprenkeld met pistache kruim (vanaf 2 personen)
Beschrijving
Huisgemaakte carpaccio van zalm á la Zorro (Mojama, ingelegde sjalotten, kappertjes, radijs en geitenkaasbolletjes)
Ingredients
Huisgemaakte carpaccio van zalm á la Zorro (Mojama, ingelegde sjalotten, kappertjes, radijs en geitenkaasbolletjes)
Beschrijving
Plank Serranoham, geserveerd met tomaca, olijfolie en broodjes.
Ingredients
Plank Serranoham, geserveerd met tomaca, olijfolie en broodjes.
Beschrijving
Huisgemarineerde rundercarpaccio met rucola, pijnboompitten met een dressing van Balsamico en mango, afgemaakt met twee verschillende Spaanse kazen (jong en oud)
Ingredients
Huisgemarineerde rundercarpaccio met rucola, pijnboompitten met een dressing van Balsamico en mango, afgemaakt met twee verschillende Spaanse kazen (jong en oud)
Entrantes calientes – Warme voorgerechten
Beschrijving
Verse en huisgemarineerde inktvisringen op een bedje van frisse salade geserveerd met alioli
Ingredients
Verse en huisgemarineerde inktvisringen op een bedje van frisse salade geserveerd met alioli
Beschrijving
Een trio van verschillende Spaanse kroketas van spinazie, gambas en Serranoham geserveerd met verse salade en alioli
Ingredients
Een trio van verschillende Spaanse kroketas van spinazie, gambas en Serranoham geserveerd met verse salade en alioli
Beschrijving
Haasbiefstukreepjes gebakken in knoflook en lenteuitjes, geserveerd met stokbrood
Ingredients
Haasbiefstukreepjes gebakken in knoflook en lenteuitjes, geserveerd met stokbrood
Beschrijving
In olie gebakken garnalen met knoflook, geserveerd met stokbrood
Ingredients
In olie gebakken garnalen met knoflook, geserveerd met stokbrood
Especialidades – Specialiteit
Beschrijving
Het masker van Zorro! Geniet van een culinaire ervaring! Een plank voor minimaal 4 personen met de favoriete voorgerechten van onze gasten!
Ingredients
Het masker van Zorro! Geniet van een culinaire ervaring! Een plank voor minimaal 4 personen met de favoriete voorgerechten van onze gasten!
Hoofdgerechten
(Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Spaanse aardappelsalade en rauwkost)
Especialidades – Specialiteit
Beschrijving
Ribeye van een kilo, van de grill getrancheerd op een plank, (leuk om te delen!)
Ingredients
Ribeye van een kilo, van de grill getrancheerd op een plank, (leuk om te delen!)
Beschrijving
Shortrib van het rund, langzaam gegaard (72 uur op een lage temperatuur) afgemaakt met een sherrylak
Ingredients
Shortrib van het rund, langzaam gegaard (72 uur op een lage temperatuur) afgemaakt met een sherrylak
Carne de ternera – Steakgerechten
Beschrijving
Ossenhaas van de grill
Ingredients
Ossenhaas van de grill
Beschrijving
Longhaas van het Spaanse Rubia rund met een romige champignonsaus
Ingredients
Longhaas van het Spaanse Rubia rund met een romige champignonsaus
Beschrijving
Drie Diamanthaasjes van de grill met lenteuitjes en zoete Spaanse wijnsaus met gamba’s en oesterzwammen
Ingredients
Drie Diamanthaasjes van de grill met lenteuitjes en zoete Spaanse wijnsaus met gamba’s en oesterzwammen
Beschrijving
Runderlever met gekarameliseerde uien en spek
Ingredients
Runderlever met gekarameliseerde uien en spek
Beschrijving
Gegrilde rib eye (+- 450 gram)
Ingredients
Gegrilde rib eye (+- 450 gram)
Carne de cerdo y cordero – Varkens- en lamsvleesgerechten
Beschrijving
Varkenshaas gevuld met vijgenchutney, gegratineerd met geitenkaas
Ingredients
Varkenshaas gevuld met vijgenchutney, gegratineerd met geitenkaas
Beschrijving
Spareribs van de grill in huisgemaakte marinade (+- 600 gram)
Ingredients
Spareribs van de grill in huisgemaakte marinade (+- 600 gram)
Beschrijving
Mixed grill van spareribs, gegrilde kippendij, Iberische varkenslende en een biefstukje
Ingredients
Mixed grill van spareribs, gegrilde kippendij, Iberische varkenslende en een biefstukje
Beschrijving
Lamsbout uit de oven, geserveerd op een bedje gegrilde groenten, gekarameliseerde appel, overgoten met eigen jus
Ingredients
Lamsbout uit de oven, geserveerd op een bedje gegrilde groenten, gekarameliseerde appel, overgoten met eigen jus
Beschrijving
Iberische Schouderlende met een saute van oesterzwam, champignons en knoflook
Ingredients
Iberische Schouderlende met een saute van oesterzwam, champignons en knoflook
Carne de Ave – Gevleugelde gerechten
Beschrijving
Geconfijte eendenbout met een vijgenjus en geroosterde aardappel
Ingredients
Geconfijte eendenbout met een vijgenjus en geroosterde aardappel
Beschrijving
Malse kippendijtjes op een hunebed van groentecurry met een dekentje van Ajo Blanco
Ingredients
Malse kippendijtjes op een hunebed van groentecurry met een dekentje van Ajo Blanco
Pescados – Visgerechten
Beschrijving
Vistrio, gamba’s ‘en papilotte’ bereid, geserveerd in een gietijzeren pannetje met kreeftenjus)
Ingredients
Vistrio, gamba’s ‘en papilotte’ bereid, geserveerd in een gietijzeren pannetje met kreeftenjus)
Vegetarianos – Vegetarische gerechten
Beschrijving
Gevulde Courgette met een curry van groenten en gegratineerd met een Burrata
Ingredients
Gevulde Courgette met een curry van groenten en gegratineerd met een Burrata
Beschrijving
Huisgemaakte groentenburger, geserveerd met ratatouille, uien compôte, gegratineerd met Burrata.
Ingredients
Huisgemaakte groentenburger, geserveerd met ratatouille, uien compôte, gegratineerd met Burrata.
Arroz – Rijstgerechten
LET OP: Onderstaande gerechten kunnen alleen op afspraak voor u bereid worden!
Beschrijving
Paella met groenten
Ingredients
Paella met groenten
Beschrijving
Paella met vlees
Ingredients
Paella met vlees
Beschrijving
Paella met vlees en vis
Ingredients
Paella met vlees en vis
Me gustas mucho! Menu Tapas
(Tapas menu)
(vanaf minimaal 2 personen)
€ 33.50 per persoon
Entrantes – Voorgerecht
Beschrijving
Ingredients
Onze huisgemaakte spinazie kroketas
Beschrijving
Gamba's in knoflookolie
Ingredients
Gamba's in knoflookolie
Beschrijving
Brioche broodje gevuld met pulled beef,ingelegde sjalotten en truffelmayonaise
Ingredients
Brioche broodje gevuld met pulled beef,ingelegde sjalotten en truffelmayonaise
Beschrijving
torentje van geroosterde aardappel, Spaanse rijstworst, gekarameliseerde uien en geitenkaas
Ingredients
torentje van geroosterde aardappel, Spaanse rijstworst, gekarameliseerde uien en geitenkaas
Beschrijving
lolly van huisgmaakte foie gras, met een membrillo korst, besprenkeld met pistache kruim
Ingredients
lolly van huisgmaakte foie gras, met een membrillo korst, besprenkeld met pistache kruim
Segundos – Hoofdgerecht
(Wordt geserveerd met bijgerechten en sausjes)
Beschrijving
Iberische varkenslende van de grill
Ingredients
Iberische varkenslende van de grill
Beschrijving
Rolletje van tongfilet en zalm in kreeftenjus
Ingredients
Rolletje van tongfilet en zalm in kreeftenjus
Beschrijving
Huisgemaakte varkenswang in eigen jus
Ingredients
Huisgemaakte varkenswang in eigen jus
Beschrijving
Malse kippendijtjes onder een dekentje van Ajo Blanco
Ingredients
Malse kippendijtjes onder een dekentje van Ajo Blanco
Beschrijving
Spaanse diamanthaasbiefstuk van de grill
Ingredients
Spaanse diamanthaasbiefstuk van de grill
Salsas – Sauzen
Beschrijving
Spaanse desertwijnsaus(warm)
Ingredients
Spaanse desertwijnsaus(warm)
Beschrijving
Spaanse blauwe kaassaus(warm)
Ingredients
Spaanse blauwe kaassaus(warm)
Beschrijving
Pepersaus(warm)
Ingredients
Pepersaus(warm)
Beschrijving
Pikante rode saus
Ingredients
Pikante rode saus
Beschrijving
Knoflooksaus
Ingredients
Knoflooksaus
Beschrijving
Mayonaise
Ingredients
Mayonaise
Beschrijving
Ketchup
Ingredients
Ketchup
Beschrijving
Curry
Ingredients
Curry
Guarniciones – Bijgerechten
Beschrijving
Spaanse mixed salade
Ingredients
Spaanse mixed salade
Beschrijving
Subtiel gekruide frietjes
Ingredients
Subtiel gekruide frietjes
Beschrijving
Gebakken aardappeltjes
Ingredients
Gebakken aardappeltjes
Beschrijving
Gepofte aardappel met alioli en reepjes Serranoham
Ingredients
Gepofte aardappel met alioli en reepjes Serranoham
Beschrijving
Gebakken aardappeltjes met alioli en een pikante bravasaus
Ingredients
Gebakken aardappeltjes met alioli en een pikante bravasaus
Beschrijving
Seizoensgroenten van de grill
Ingredients
Seizoensgroenten van de grill
Beschrijving
Spaanse dessertwijnsaus met oesterzwammen en gambas
Ingredients
Spaanse dessertwijnsaus met oesterzwammen en gambas
Beschrijving
Huisgemaakte champignonroomsaus
Ingredients
Huisgemaakte champignonroomsaus
Zorritos
Kindergerechten
Beschrijving
Spareribs
Ingredients
Spareribs
Beschrijving
Frikadel
Ingredients
Frikadel
Beschrijving
Kroket
Ingredients
Kroket
Beschrijving
Kipfilet schnitzel
Ingredients
Kipfilet schnitzel
Beschrijving
Kaassoufle
Ingredients
Kaassoufle
Beschrijving
Kipnuggets
Ingredients
Kipnuggets
Beschrijving
Pannekoek
Ingredients
Pannekoek
Beschrijving
Kinderbiefstukjes
Ingredients
Kinderbiefstukjes
Postres
Nagerechten
Beschrijving
Coupe van vers fruit met vanilleijs besprenkeld met liqor 43
Ingredients
Coupe van vers fruit met vanilleijs besprenkeld met liqor 43
Beschrijving
XXL-schaal met verschillende soorten ijs, brownie, fruit, overgoten met drie soorten saus en slagroom
Ingredients
XXL-schaal met verschillende soorten ijs, brownie, fruit, overgoten met drie soorten saus en slagroom
Beschrijving
Nougat bavaroise met mokka ijs en slagroom
Ingredients
Nougat bavaroise met mokka ijs en slagroom
Beschrijving
Huisgemaakte brownie met vanilleijs en slagroom
Ingredients
Huisgemaakte brownie met vanilleijs en slagroom
Beschrijving
Karakteristiek nagerecht uit de Spaanse regio Catalonië geserveerd met een bolletje vanilleijs
Ingredients
Karakteristiek nagerecht uit de Spaanse regio Catalonië geserveerd met een bolletje vanilleijs
Beschrijving
Kinderijsje met verrassing
Ingredients
Kinderijsje met verrassing
Beschrijving
Proeverij van diverse soorten lekkernijen en ijs (Minimaal 2 personen)
Ingredients
Proeverij van diverse soorten lekkernijen en ijs (Minimaal 2 personen)