MenukaartOntdek ons menu
<!doctype html>
Naamloos document
Especialidades - Specialiteit
Especialidades - Specialiteit
ArrozRijstgerechten (alleen op afspraak)
EntrantesVoorgerechten
Sopa - Soepen
- Sopa del Dia - Soep van de dag
- € 6.75
Entrantes frios - Koude voorgerechten
- Viva Espana - Bandeja de Tapas (para dos personas)
- Een tapasschaal met Spaanse kroketas, gamba’s in knoflookolie, bonbon van rundertartaar met een mousse van honing en mosterd, shotje van komkommer gevuld met spicy hummus besprenkeld met een frambozendressing en Serranohamvlokken, Fushi van Japan en Spanje: fijne chorizo omwikkeld met paëllarijst en gerijpte runderham (vanaf 2 personen)
€ 12.50 p.p. - Afilador - Steak Tartar con Sus Cosas
- Rilette van geconfijte eend met rode uiencompote, wentelteefjes, besprenkeld met truffelmayonaise en kweeperendressing€ 13.50
- Don Juan - Jamon con Melon
- Flinterdun gesneden Serranoham, geserveerd met gemarineerde meloen€ 12.50
- Truhán - Carpaccio de Ternera a Nuestra Manera
- Huisgemarineerde rundercarpaccio met rucola, pijnboompitten met een dressing van Balsamico en mango, afgemaakt met twee verschillende Spaanse kazen (jong en oud)€ 12.50
Especialidades - Specialiteit
- La Mascara del Zorro - Tabla degustacion para 4 pers.
- Het masker van Zorro! Geniet van een culinaire ervaring!
Een plank voor minimaal 4 personen met de favoriete voorgerechten van onze gasten!
€ 16.50
Entrantes calientes - Warme voorgerechten
- Bandida del Mar - Calamares a la Andaluza
- Verse en huisgemarineerde inktvisringen op een bedje van frisse salade geserveerd met alioli€ 11.50
- Besame mucho - Trio de Croquetas de Espinacas, Gambas, Serrano
- Een trio van verschillende Spaanse kroketas van spinazie, gambas en Serranoham geserveerd met verse salade en alioli€ 11.50
- Don Alejandro - Solomillo de Ternera al Ajillo
- Haasbiefstukreepjes gebakken in knoflook en lenteuitjes, geserveerd met stokbrood€ 12.50
- No me hables! - Gambas al ajillo
- In olie gebakken garnalen met knoflook, geserveerd met stokbrood€ 12.50
Segundos - HoofdgerechtenAlle hoofdgerechten worden geserveerd met Spaanse aardappelsalade en rauwkost
Especialidades - Specialiteit
- Catherine Z - Ribeye de un kilo
- Ribeye van een kilo, van de grill getrancheerd op een plank, (leuk om te delen!)€ 59.50
- Bravo - Costilla de Vaca
- Shortrib van het rund, langzaam gegaard (72 uur op een lage temperatuur) afgemaakt met een sherrylak€ 27.50
Carne de ternera - Steakgerechten
- Don Diego de la Vega - Solomillo de ternera
- Ossenhaas van de grill€ 29.50
- Sargento Garcia - Entrana con Salsa de Champinones
- Longhaas van het Spaanse Rubia rund met een romige champignonsaus€ 25.50
- Dona Esperanza - Solomillos Diamante al Grill sobre una Cama de Gambas y Setas
- Drie Diamanthaasjes van de grill met lenteuitjes en zoete Spaanse wijnsaus met gamba’s en oesterzwammen€ 23.50
- Tornado - Higado con bacon y cebolla
- Runderlever met gekarameliseerde uien en spek€ 19.50
- Chuleton Buun'n - Chuleton de avila sin Hueso
- Gegrilde rib eye (+- 450 gram)€ 26.50
Carne de cerdo y cordero - Varkens- en lamsvleesgerechten
- Sombrero - Solomillo de Cerdo Relleno...
- Varkenshaas gevuld met een abrikozenchutney gegratineerd met Spaanse Cremosa kaas€ 21.50
- El Toro - Costillas
- Spareribs van de grill in huisgemaakte marinade (+- 600 gram)€ 20.50
- El Latigo - Parrillada de carne
- Mixed grill van spareribs, brochetta van eendenborst, Iberische varkenslende en een biefstukje€ 21.75
- Olé Olé - Pierna de Cordero al Horno
- Lamsbout uit de oven, geserveerd op een bedje gegrilde groenten, gekarameliseerde appel, overgoten met eigen jus€ 24.50
- Pata Negra - Presa Iberica con salteado de Setas y champiñones al Ajillo
- Iberische Schouderlende met een saute van oesterzwam, champignons en knoflook€ 24.75
Carne de Ave - Gevleugelde gerechten
- Manton de Manilla - Pinchos de Magret de Pato
- Gegrilde brochetta’s van eendenborst en abrikozen, op een bedje van paëllarijst afgelakt met Licor 43€ 22.50
- Guitarra Flamenca - Escalope de Pollo a la Milanesa
- Huisgemaakte schnitzel van kipfilet op traditonele mediterraanse wijze gegratineerd met Spaanse kaas, geserveerd met paëllarijst€ 21.50
Pescados - Visgerechten
- Canoa - Trio de Pescado con Salsa de Verdejo
- Vistrio, gamba’s ‘en papilotte’ bereid, geserveerd in een gietijzeren pannetje met witte wijnsaus (Verdejo)€ 25.50
Vegetarianos - Vegetarische gerechten
- Cesta Vega - Calabacin Relleno
- Gevulde Courgette met paëllarijst,pisto en gegratineerd met een Burrata€ 20.50
- El Taxi - Hamburguesa de Verduras
- Huisgemaakte groentenburger, geserveerd met ratatouille, uien compôte, gegratineerd met Burrata.€ 19.75
GuarnicionesBijgerechten
Salsas - Sauzen
- P.X. Salsa
- Spaanse desertwijnsaus(warm)€ 1.50
- Cabrales
- Spaanse blauwe kaassaus(warm)€ 1.50
- Pimienta
- Pepersaus(warm)€ 1.50
- Salsa Brava
- Pikante rode saus€ 1.50
- Alioli
- Knoflooksaus€ 1.50
- Mayonesa
- Mayonaise€ 1.50
- Ketchup
- Ketchup€ 1.50
- Curry
- Curry € 1.50
Guarniciones - Bijgerechten
- Ensalada española
- Spaanse mixed salade€ 5.50
- Papas fritas
- Subtiel gekruide frietjes€ 2.50
- Papas salteadas
- Gebakken aardappeltjes€ 3.25
- Papas asadas
- Gepofte aardappel met alioli en reepjes Serranoham€ 4.75
- Papas Bravas
- Gebakken aardappeltjes met alioli en een pikante bravasaus€ 4.00
- Verduras salteadas
- Seizoensgroenten van de grill€ 5.50
- Salsa Española con Setas y Gambas
- Spaanse dessertwijnsaus met oesterzwammen en gambas€ 5.75
ZorritosKindergerechten
- Costillas de cerdo
- Spareribs€ 9.75
- Salchicha
- Frikadel€ 8.50
- Croqueta
- Kroket€ 8.50
- Filete de Pollo
- Kipfilet schnitzel€ 8.50
- Souffle de queso
- Kaassoufle€ 9.50
- Nuggets de pollo
- Kipnuggets€ 8,50
- Crêpe
- Pannekoek€ 7.50
- Bistec
- Kinderbiefstukjes€ 12.50
Me gustas mucho! Menu TapasTapas menu
€ 32,50 p.p.(vanaf minimaal 2 personen)
Entrantes - Voorgerecht
- Croquetas
- Onze huisgemaakte spinazie kroketas
- Gambas al Ajillo
- Gamba's in knoflookolie
- Bombom de Tartar
- Bonbon van rundertartaar met een mousse van honing en mosterd
- Chupito de Pepino
- Shotje van komkommer gevuld met spicy hummus besprenkeld met een frambozendressing en Serranohamvlokken
- Fushi de Cercina
- Fushi van Japan en Spanje: fijne chorizo omwikkeld met paëllarijst en gerijpte runderham
Segundos - Hoofdgerechtwordt geserveerd met bijgerechten en sausjes
- Pincho de Magret
- Brochetta van eendenborst en abrikoos met een lak van Licor 43
- Pescado salsa Verdejo
- Zalm uit de oven met een Spaanse witte wijnsaus (Verdejo)
- Albondigas de la Casa
- Huisgemaakte traditionele Spaanse gehaktballetjes in Romesco-saus
- Escalope de Pollo
- Gepaneerde kipfilet op traditionele Mediterraanse wijze gegratineerd met Spaanse kaas
- Bistec
- Spaanse diamanthaasbiefstuk van de grill
ArrozRijstgerechten (alleen op afspraak)
- Conga! - Paella de verduras
- Paella met groentenp.p. € 29.50
- No tengo dinero - Paella de carne
- Paella met vleesp.p. € 29.50
- Vamos a la playa - Paella mixta
- Paella met vlees en visp.p. € 29.50
PostresNagerechten
- Sabores de Verano - Copa de Fruta Natural con Helado Vainilla y Cuarenta Y Tres
- Coupe van vers fruit met vanilleijs besprenkeld met liqor 43€ 8.25
- Copa del Mundo - XXL Copa de Helados variados
- XXL-schaal met verschillende soorten ijs, brownie, fruit, overgoten met drie soorten saus en slagroom€ 9.25
- Estas para Comerte... - Flan de Limonchello y queso con Helado de Fresas
- Limoncello cheesecake-bavarois met aardbeienroomijs en frambozencoulis€ 8.75
- El Negre - Sorpresa de Chocolates
- Huisgemaakte brownie met vanilleijs en slagroom€ 8.50
- La Sierra Nevada - Crema catalana
- Karakteristiek nagerecht uit de Spaanse regio Catalonië geserveerd met een bolletje vanilleijs€ 7.75
- Isla Mágica - Helado de nino con sorpresa
- Kinderijsje met verrassing€ 6.75
- Postre Degustacion - Delicadezas de Helados y ...
- Proeverij van diverse soorten lekkernijen en ijs (Minimaal 2 personen)p.p. € 8.75