MenukaartOntdek ons menu

<!doctype html> Naamloos document
Steaks menu

EntrantesVoorgerechten

Sopa - Soepen

Sopa del Dia - Soep van de dag
€ 6.75

Entrantes frios - Koude voorgerechten

Viva Espana - Bandeja de Tapas (para dos personas)
Een tapasschaal met Spaanse kroketas, gamba’s in knoflookolie, bonbon van rundertartaar met een mousse van honing en mosterd, shotje van komkommer gevuld met spicy hummus besprenkeld met een frambozendressing en Serranohamvlokken, Fushi van Japan en Spanje: fijne chorizo omwikkeld met paëllarijst en gerijpte runderham (vanaf 2 personen)
€ 12.50 p.p.
Afilador - Steak Tartar con Sus Cosas
Rilette van geconfijte eend met rode uiencompote, wentelteefjes, besprenkeld met truffelmayonaise en kweeperendressing€ 13.50
Don Juan - Jamon con Melon
Flinterdun gesneden Serranoham, geserveerd met gemarineerde meloen€ 12.50
Truhán - Carpaccio de Ternera a Nuestra Manera
Huisgemarineerde rundercarpaccio met rucola, pijnboompitten met een dressing van Balsamico en mango, afgemaakt met twee verschillende Spaanse kazen (jong en oud)€ 12.50

Especialidades - Specialiteit

La Mascara del Zorro - Tabla degustacion para 4 pers.
Het masker van Zorro! Geniet van een culinaire ervaring! Een plank voor minimaal 4 personen met de favoriete voorgerechten van onze gasten! € 16.50

Entrantes calientes - Warme voorgerechten

Bandida del Mar - Calamares a la Andaluza
Verse en huisgemarineerde inktvisringen op een bedje van frisse salade geserveerd met alioli€ 11.50
Besame mucho - Trio de Croquetas de Espinacas, Gambas, Serrano
Een trio van verschillende Spaanse kroketas van spinazie, gambas en Serranoham geserveerd met verse salade en alioli€ 11.50
Don Alejandro - Solomillo de Ternera al Ajillo
Haasbiefstukreepjes gebakken in knoflook en lenteuitjes, geserveerd met stokbrood€ 12.50
No me hables! - Gambas al ajillo
In olie gebakken garnalen met knoflook, geserveerd met stokbrood€ 12.50

Segundos - HoofdgerechtenAlle hoofdgerechten worden geserveerd met Spaanse aardappelsalade en rauwkost

Especialidades - Specialiteit

Catherine Z - Ribeye de un kilo
Ribeye van een kilo, van de grill getrancheerd op een plank, (leuk om te delen!)€ 59.50
Bravo - Costilla de Vaca
Shortrib van het rund, langzaam gegaard (72 uur op een lage temperatuur) afgemaakt met een sherrylak€ 27.50

Carne de ternera - Steakgerechten

Don Diego de la Vega - Solomillo de ternera
Ossenhaas van de grill€ 29.50
Sargento Garcia - Entrana con Salsa de Champinones
Longhaas van het Spaanse Rubia rund met een romige champignonsaus€ 25.50
Dona Esperanza - Solomillos Diamante al Grill sobre una Cama de Gambas y Setas
Drie Diamanthaasjes van de grill met lenteuitjes en zoete Spaanse wijnsaus met gamba’s en oesterzwammen€ 23.50
Tornado - Higado con bacon y cebolla
Runderlever met gekarameliseerde uien en spek€ 19.50
Chuleton Buun'n - Chuleton de avila sin Hueso
Gegrilde rib eye (+- 450 gram)€ 26.50

Carne de cerdo y cordero - Varkens- en lamsvleesgerechten

Sombrero - Solomillo de Cerdo Relleno...
Varkenshaas gevuld met een abrikozenchutney gegratineerd met Spaanse Cremosa kaas€ 21.50
El Toro - Costillas
Spareribs van de grill in huisgemaakte marinade (+- 600 gram)€ 20.50
El Latigo - Parrillada de carne
Mixed grill van spareribs, brochetta van eendenborst, Iberische varkenslende en een biefstukje€ 21.75
Olé Olé - Pierna de Cordero al Horno
Lamsbout uit de oven, geserveerd op een bedje gegrilde groenten, gekarameliseerde appel, overgoten met eigen jus€ 24.50
Pata Negra - Presa Iberica con salteado de Setas y champiñones al Ajillo
Iberische Schouderlende met een saute van oesterzwam, champignons en knoflook€ 24.75

Carne de Ave - Gevleugelde gerechten

Manton de Manilla - Pinchos de Magret de Pato
Gegrilde brochetta’s van eendenborst en abrikozen, op een bedje van paëllarijst afgelakt met Licor 43€ 22.50
Guitarra Flamenca - Escalope de Pollo a la Milanesa
Huisgemaakte schnitzel van kipfilet op traditonele mediterraanse wijze gegratineerd met Spaanse kaas, geserveerd met paëllarijst€ 21.50

Pescados - Visgerechten

Canoa - Trio de Pescado con Salsa de Verdejo
Vistrio, gamba’s ‘en papilotte’ bereid, geserveerd in een gietijzeren pannetje met witte wijnsaus (Verdejo)€ 25.50

Vegetarianos - Vegetarische gerechten

Cesta Vega - Calabacin Relleno
Gevulde Courgette met paëllarijst,pisto en gegratineerd met een Burrata€ 20.50
El Taxi - Hamburguesa de Verduras
Huisgemaakte groentenburger, geserveerd met ratatouille, uien compôte, gegratineerd met Burrata.€ 19.75

GuarnicionesBijgerechten

Salsas - Sauzen

P.X. Salsa
Spaanse desertwijnsaus(warm)€ 1.50
Cabrales
Spaanse blauwe kaassaus(warm)€ 1.50
Pimienta
Pepersaus(warm)€ 1.50
Salsa Brava
Pikante rode saus€ 1.50
Alioli
Knoflooksaus€ 1.50
Mayonesa
Mayonaise€ 1.50
Ketchup
Ketchup€ 1.50
Curry
Curry € 1.50

Guarniciones - Bijgerechten

Ensalada española
Spaanse mixed salade€ 5.50
Papas fritas
Subtiel gekruide frietjes€ 2.50
Papas salteadas
Gebakken aardappeltjes€ 3.25
Papas asadas
Gepofte aardappel met alioli en reepjes Serranoham€ 4.75
Papas Bravas
Gebakken aardappeltjes met alioli en een pikante bravasaus€ 4.00
Verduras salteadas
Seizoensgroenten van de grill€ 5.50
Salsa Española con Setas y Gambas
Spaanse dessertwijnsaus met oesterzwammen en gambas€ 5.75

ZorritosKindergerechten

Costillas de cerdo
Spareribs€ 9.75
Salchicha
Frikadel€ 8.50
Croqueta
Kroket€ 8.50
Filete de Pollo
Kipfilet schnitzel€ 8.50
Souffle de queso
Kaassoufle€ 9.50
Nuggets de pollo
Kipnuggets€ 8,50
Crêpe
Pannekoek€ 7.50
Bistec
Kinderbiefstukjes€ 12.50

Me gustas mucho! Menu TapasTapas menu

€ 32,50 p.p.(vanaf minimaal 2 personen)

Entrantes - Voorgerecht

Croquetas
Onze huisgemaakte spinazie kroketas
Gambas al Ajillo
Gamba's in knoflookolie
Bombom de Tartar
Bonbon van rundertartaar met een mousse van honing en mosterd
Chupito de Pepino
Shotje van komkommer gevuld met spicy hummus besprenkeld met een frambozendressing en Serranohamvlokken
Fushi de Cercina
Fushi van Japan en Spanje: fijne chorizo omwikkeld met paëllarijst en gerijpte runderham

Segundos - Hoofdgerechtwordt geserveerd met bijgerechten en sausjes

Pincho de Magret
Brochetta van eendenborst en abrikoos met een lak van Licor 43
Pescado salsa Verdejo
Zalm uit de oven met een Spaanse witte wijnsaus (Verdejo)
Albondigas de la Casa
Huisgemaakte traditionele Spaanse gehaktballetjes in Romesco-saus
Escalope de Pollo
Gepaneerde kipfilet op traditionele Mediterraanse wijze gegratineerd met Spaanse kaas
Bistec
Spaanse diamanthaasbiefstuk van de grill

ArrozRijstgerechten (alleen op afspraak)

Conga! - Paella de verduras
Paella met groentenp.p. € 29.50
No tengo dinero - Paella de carne
Paella met vleesp.p. € 29.50
Vamos a la playa - Paella mixta
Paella met vlees en visp.p. € 29.50

PostresNagerechten

Sabores de Verano - Copa de Fruta Natural con Helado Vainilla y Cuarenta Y Tres
Coupe van vers fruit met vanilleijs besprenkeld met liqor 43€ 8.25
Copa del Mundo - XXL Copa de Helados variados
XXL-schaal met verschillende soorten ijs, brownie, fruit, overgoten met drie soorten saus en slagroom€ 9.25
Estas para Comerte... - Flan de Limonchello y queso con Helado de Fresas
Limoncello cheesecake-bavarois met aardbeienroomijs en frambozencoulis€ 8.75
El Negre - Sorpresa de Chocolates
Huisgemaakte brownie met vanilleijs en slagroom€ 8.50
La Sierra Nevada - Crema catalana
Karakteristiek nagerecht uit de Spaanse regio Catalonië geserveerd met een bolletje vanilleijs€ 7.75
Isla Mágica - Helado de nino con sorpresa
Kinderijsje met verrassing€ 6.75
Postre Degustacion - Delicadezas de Helados y ...
Proeverij van diverse soorten lekkernijen en ijs (Minimaal 2 personen)p.p. € 8.75