Bruiloft arrangement

Prijs op aanvraag

Bruiloft of jubileum
Steakhouse el Zorro & Hotel Hartlief is hét adres voor uw bruiloftsfeest! Of misschien voor de viering van uw bronzen, zilveren of gouden huwelijksdag? Hoe dan ook: dineren, feesten én overnachten op één locatie: dat is toch perfect!


Op maat gemaakte arrangementen
Als team voelen wij ons van nature verantwoordelijke voor gasten die meer dan alleen tevreden zijn. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een (zorgeloze) feestelijke avond is, zeker een bruiloft! Onder het genot van een lekkere kop koffie bespreken wij graag ál jullie wensen. Van ontvangst, diner, feest, overnachting tot het ontbijt! Wij zorgen ervoor dat het jullie écht aan niets zal ontkomen. Wij streven naar een vaste prijs per persoon, zodat u uiteraard niet voor verrassingen komt te staan!

Meerdere zalen
Wij hebben meerdere sfeervolle feestzalen waar u vanaf 20 tot maximaal 150 personen een perfecte en intieme avond zult beleven. Uiteraard bieden wij u eventueel de mogelijkheid te dineren in ons Spaanse restaurant, waar wij maar al te graag een driegangenmenu aan u serveren! Perfect geschikt voor een intiem diner met uw allerdierbaarsten, gevolgd door een groot feest met al jullie vrienden en familie!

Vele mogelijkheden
Er zijn eigenlijk té veel mogelijkheden die wij u én uw gasten kunnen bieden, maar we zullen toch proberen u een kleine impressie te geven!

Wij kunnen uw gasten (dag– en/of avondgasten) verwelkomen met een welkomstdrankje met of zonder amuse. We kunnen een compleet á la carte diner (groepen tot 40 personen) voor u samenstellen voor u en uw dierbaarsten. Wilt u uw feest een extra boost geven in de vorm van livemuziek? Ook dat kunnen wij voor u regelen! En uiteraard is er voldoende ruimte om lekker om los te gaan op de dansvloer.

Zelfs overnachten is mogelijk!
Naast het grote feest kunnen wij u voorzien van overnachting in ons hotel: Hotel Hartlief. Zo kunt u uw feest combineren met een heerlijk verblijf in ons Ibiza-appartement, welke wij speciaal voor u omtoveren tot een ware bruidssuite! Ook uw overnachtende gasten zullen wij in de watten leggen. Wie wil dat nu niet?: feesten en overnachten op één locatie!

Hoe dan ook: Wij zullen alles in staat stellen om u de dag van uw leven te geven!

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!
Telefoon: 0599-212494 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.