Spaanse avond bij Steakhouse El Zorro! Waan u een avond met familie, vrienden en / of collega’s in Spanje! Geniet van heerlijke Spaanse gerechten, nuttig Sangria, laat u verleiden tot het dansen van de flamenco en droom weg op de klanken van passievolle, Spaanse muziek. El Zorro heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische Spaanse avond, die voor altijd in uw geheugen staat gegrift!De Spaanse arrangementen zijn uitermate geschikt voor een personeelsfeest, een huwelijksfeest, een verrassingsfeest, een verjaardag of zomaar een leuk feestje. Het vieren van een écht Spaans feest kan alleen bij El Zorro!

Flamenco arrangement

Beschikbaar vanaf 30 personen: € 49,50 p.p. (incl. binnenlands gedestilleerd), kind: € 17,50 p.p.

Het Flamenco-arrangement staat in het teken van héérlijk eten in typisch Spaanse sferen! Onze kok bereidt voor u een warm- en koud buffet met typisch Spaanse gerechten. Het buffet wordt met een ware knaller afgesloten! Bent u op zoek naar een feest waar het u aan niets ontbreekt? Dan is het Flamenco-arrengement perfect!

Lees meer

Tornado arrangement

Beschikbaar vanaf 20 personen: € 49,50 p.p.(incl. binnenlands gedestilleerd),  kinderen: € 19,50 p.p.

De naam van dit arrangement is afkomstig van het paard van de Spaans Californische vrijheidsstrijder el Zorro, namelijk: “Tornado”. In de sfeervolle en gezellige zaal waant u zich met familie, vrienden en/of collega’s in de stal van “Tornado”. Iedereen is welkom in zijn huis!

Lees meer

Bruiloft arrangement

Prijs op aanvraag

Bruiloft of jubileum
Steakhouse el Zorro & Hotel Hartlief is hét adres voor uw bruiloftsfeest! Of misschien voor de viering van uw bronzen, zilveren of gouden huwelijksdag? Hoe dan ook: dineren, feesten én overnachten op één locatie: dat is toch perfect!

Lees meer

Tapas arrangement

Beschikbaar vanaf 20 personen € 42,50 p.p. (incl. binnenlands gedestilleerd)

Tijdens dit buffet zult u genieten van onze heerlijke, huisgemaakte, Spaanse tapas! Dit uitgebreide tapasbuffet biedt, door de grote hoeveelheid verschillende tapas, voor iedereen wat wils! Wilt u écht typisch Spaans genieten? Dan is dit arrangement de juiste keuze!

 

Lees meer

LUNCH arrangement

Beschikbaar vanaf 20 personen € 24,50 p.p.

Heeft u een vergadering, bijeenkomst of wilt u met een groep lunchen dan kunt u rond lunchtijd gebruik maken van ons luncharrangement. Onze lunch wordt in de vorm van een buffet voor u klaar gezet.
Lees meer